Karam bygg & fastigheter

Vi gör de flesta byggarbeten med bästa möjliga service

Hej! Jag heter Mazin och är 50 år. Bor i Hjulsbro med min familj men har mitt kontor i centrala Ljungsbro, på Norra Cloettavägen 9. Kontoret delar jag med Bytt och Nytt samt Blomstedt Bygg som hjälper mig med kundkontakt, kontrakt, tillstånd och lov. Han säkerställer och kontrakterar certifierade hantverkare, arkitekt, besiktningsman och konstruktör. Då får jag tid att fokusera och slutföra ert projekt.

Jag har bott i Sverige sedan 1977 men har även under åren genomgått universitetsutbildning i Bagdad som maskiningenjör i (1990-1993). I Sverige har jag fullgjort fordonsteknikutbildning i Mjölby (1994-1996) och arbetat på BT industries (1996-2001) Sedan åkte jag till Wallon Uk i Bristol och testade bilar. (2001-2003) I Liverpool skötte jag flera fastigheter åt familjeföretaget. Mellan 2004 och 2008 arbetade jag i min fars byggföretag i Dubai

Min byggfirma startade jag i Sverige år 2000 men har haft div. anställningar under tiden. Urban lärde jag känna på Tage Rejmes Bil under den tid jag arbetade där. Sedan 2019 har jag verkat i mitt egna företag på heltid. Jag äger också åtta egna fastigheter som jag ansvarar och sköter underhåll på.


Vi engagerar kvalificerade fackmän såsom elektriker, rörmokare, snickare, murare, kakelsättare, målare och plattläggare för att  fullgod kvalité på det utförda arbetet ska uppnås. Vi samarbetar med arkitekt, kontrollansvarig och har kontakter med besiktningsman samt företag som arbetar med brand och säkerhet. Återbruk och sortering av byggmaterial är en självklarhet under byggprocessen. Så snart jag anställt egen personal kommer vi skriva kollektivavtal med Byggnads.

Ett lyhört samarbete med kund under hela byggfasen är vårt främsta mål. Urban på Blomstedt Bygg, som jag delar kontor med, sköter mitt administrativa arbete och samverkar med en rad pålitliga leverantörer på flera olika områden. Urban sköter de flesta kundkontakter och deltar vid kundbesök samt fakturerar och räknar på de arbeten ni vill ha utförda. Han säkerställer också att aktuella regler följs och de senaste rekommendationerna för byggteknik används. Vi bistår gärna med konstruktiva lösningar och kreativa förslag, om ni saknar egna. Vi gör en samlingsfaktura och bistår med samtliga hantverkare, företag, personer och maskiner som är nödvändiga för just ditt projekt. Då vårt huvudsakliga arbetsområde är Ljungsbro med omnejd så är de flesta företag vi handlar av också stationerade här. Pågående projekt!

Våra företag, samarbetspartners och anställda förväntas i huvudsak följa dessa värdegrunder. Vår besöksadress är Norra Cloettavägen 9 i Ljungsbro. Bankgiro: Swish: 123 530 10 72


Vid Ljungs västra bro.